Wednesday, January 4, 2012

Myftiu i Pukes,zhvillon nje takim me besimtaret e lagjes Dedaj Fush-Arrez


Diten e djeshme date 03.07.2011 Myftiu i rrethit Puke imam Gezim Kopani ne kuader te muajit te shejte Shaban dhe te nates se mire te trete "Beraet" zhvilloi nje takim me besimtaret mysliman te lagjes Dedaj te Bashkise Fush-Arres. Ne predikimin e tij Myftiu Gezim Kopani permendi rendesine qe mbart muaji i shejte i Shabanit si dhe nates se mire Beraetit.
Ne fund te ligjerates se Myftiut Gezim Kopani u zhvilluan disa diskutrime ne lidhje me muajin e shejte te Ramazanit dhe diskutime ne lidhje me punimet e Xhamise te kesaj lagjeje.
                                                           Myftinia e rrethit Puke
Puke 04.07.2011

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.