Fotografi

Këtu do shikoni fotografi të aktiviteteve që zhvillon
Myftinia e rrethit Pukë
___________________________________________________


Xhamia e fshatit Micoj Puke
Pamja e re e xhamise Iballe Puke
tetor 2017
Xhamia e qytetit Puke
shtator 2017


Varreza myslimane ne
fshatin Kryezi Puke
Gusht 2017

Mbi shkrim osman ne
shtepine Mustaf Arifit ne
fshatin Kryezi Puke
Myftiu i Pukes gjate takimit
me besimtaret ne fshatin Kryezi Puke
viti 2017
Gjate faljes se Fiter Bajramit
ne xhamin e qytetit te Pukes
viti 2016

Qyteti i Pukes dhe xhamia e saj
viti 2017
Gjate ceremonise se inagurimit te xhamise se fshatit Qerret Puke.
Maj 2017

Gjate nje vizite ne xhamin e Pukes
te nxenesve te Mejtepeve
Qerret dhe Iballe viti 2016
Myftiu i Pukes Gezim Kopani
gjate nje ore mesimi ne xhamin e fshatit
Iballe viti 2016
Myftiu i Pukes sebashku me muezinin e xhamise Qerret dhe nje pjese e xhematit pas faljes se namazit te xhumas ne Xhamin Qerret
viti 2016
Xhamia Puke
janar 2017

Xhamia Qerret Puke
viti 2016

Nxenesit e Mejteve te Pukes
ne xhamin e qytetit te Pukes
viti 2016


Xhamia e qytetit Puke
Viti 2016
Fotografi e bere nga Gezim Kopani


Xhamia e qytetit Puke
Viti 2016


Xhamia e fshatit Qerret Puke
Viti 2016
Fotografi e bere nga Gezim Kopani

Falja e namazit te Xhumase ne xhamin e qytetit te Pukes, ramazan 2016

Falja e namazit te Xhumase ne xhamin e qytetit te Pukes, ramazan 2016

Falja e namazit te Xhumase ne xhamin e qytetit te Pukes, ramazan 2016

Fshati Kryezi, fotografi e bere nga Gezim Kopani nga minarja e xhamise e re te fshatit Kryezi Puke
viti 2016

Myftiu i Pukes Gezim Kopani
gjate nje takim me banoret e fshatit Kabash Puke
viti 2015
Gjendja e xhamise se fshatit Kabash Puke
ne vitin 2016
Baner me rastin e 25 vjetorit te Riogranizimit te Myftinise Puke

Pamje nga xhamia e fshatit Qerret,Puke
(tetor 2015)
Xhamia e fshatit Iballe,Qershor 2015
Pas perfundimit te simpoziumit "Shembulli i Profetit Muhammed a.s" zhvilluar me dt;13/04/2013
Ne fotografi: Myftiu i Pukes Gezim Kopani, Kancelari i K.M.SH-se Ali Zaimi, Kryetari i Shoqates "V.H.K.Istanbul" Ridvan Seferaj, Drejtori i Medreses Shkoder Kujtim Dervishi, Prof.Xhemal Meçi, Imami i Xhamise Parruce Naim Drijaj, Merxhan Shehu, Bledjan Mehmeti, Gezim Dunga, Bekim Sokoli, Basri Selimaj, Halit Ringaj etjMyftiu i Pukes imam Gezim Kopani duke predikuar ne simpoziumin e dt.13/04/2013.Fotografi gjate simpoziumit "Shembulli i profetit Muhammed a.s" dt.13/04/2013
Pjesmarresit ne simpoziumin e dates 13/04/2013


Gjate simpoziumit "Shembulli i Profetit Muhammed a.s"
Resmi Likaj duke kenduar ilahi
Puke 13/04/2013


Gjate simpoziumit "Shembulli i Profetit Muhammed a.s"
Puke 13/04/2013Pas simpoziumit "Shembulli i Profetit Muhammed a.s"
Puke 13/04/2013

Pas simpoziumit "Shembulli i Profetit Muhammed a.s."
Puke 13/04/2013

Nje loj futbolli me djemt e Xhamise se qytetit te Pukes.
Date: 07.04.2013Ne fotografi Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani, Prof. Xhemal Meçi, Halit Ringaj, Besnik Lluka, Hasan Laçi, Afrim Laçi dhe Qazim Kopani.
Date: 31.03.2013
Fotografi e bere gjate vizites zyrtare te Myftiut Gezim Kopani ne Famullin e Pukes.
Date: 31.03.2013

Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani ne nje takim me perfaqsuesin e fondacionit "Miresia" imam Shkelqim Sykaj.
Dt.26.03.2013Xhamia e re ne qytetin e Pukes.
Shkurt 2013.


Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne takimin zyrtare me rastin e Krishtelindjeve ne Kishen Baritore Puke. Ne fotografi: Gezim Kopani,Xhemal Meci,Besnik Lluka,Halit Ringaj,Hasan Laci po ashtu:Giovanni Fiocchi, Dod Boci etj.
Puke me 25 dhjetor 2012
Fotografi e bere pas perfundimit te seminarit "Kontributi i Hoxhallareve Pukjan per Liri e Pavaresi" Ne fotografi: Myftiu i Pukes Gezim Kopani,Drejtori i arsimit prane K.M.SH Altin Shima,N/Prefekti i rrethit Puke Martin Markdodaj,N/Kryetari i Keshillit te qarkut Shkoder Ferit Ringaj,Drejtori i ZA Puke Vladimir Kola,Prof.Xhemal Meci dhe Drejtori i ZRPP-se Altin Shkjau
Puke me 25 nentor 2012


Drejtori i Arsimit prane K.M.SH Altin Shima duke pershendetur ne seminarin: "Kontributi i Hoxhallareve Pukjan per Liri e Pavaresi"
Puke me 25 nentor 2012


Pas mbledhjes se Keshillit te Pergjithshem te KMSH. Viti 2012

 Disa Keshillatar te Myftinise Puke qe moren pjese ne pritjet zyrtare me rastin e Kurban Bajramit si dhe disa vizitor me rastin e Bajramit ne Myftinine e rrethit Puke.
Puke me 25.10.2012


 

 Famullitari i Famullis Puke,Famullitari i Famullise Fush-Arrez gjate vizites zhvilluar ne Myftinine e rrethit Puke per festen e Kurban Bajramit. Puke me 25.10.2012

Gjate vizites me rastin e Kurban Bajramit te deputetit te rrethit Puke,Kryetari i Bashkise Puke,Komunat e rrethit,Drejtor te institucioneve te ndryshme per urimin.
Puke me 25.10.2012
Ne pritjet zyrtare 2012
Pas pritjeve zyrtare viti 2012

Myftinia Puke duke shperndare mish kurbani ne Puke. Dt.26.10.2012


 

 Myftinia Puke duke shperndare mish kurbani.
Puke me 25.10.2012


Myftinia Puke duke shperndar mish kurbani ne Fush-Arrez. Dt.26.10.2012


Myftiu i Pukes Gezim Kopani duke shperndar mishin e kurban Bajramit ne Puke.
Puke me 26.10.2012 

 Myftiu i Pukes Gezim Kopani duke shperndar mishin e kurban Bajramit ne Puke.
Puke me 26.10.2012
Kryeplaku i fshatit Qerret Faik Velia duke shperndar mishin e kurban Bajramit organizuar nga Myftinia Puke.
Puke me 25.10.2012
 
Imam Elez Hoxha me Fran Vuken. Puke 

Vizita e nxenesve te kursit te besmit islam gjate nje vizite ne Myftinine e rrethit Puke
7.10.2012


Gjate iftarin ne Xhamin e re Puke.
Dt.14.8.2012
Gjate iftarit ne Xhamine e re Puke

Dt.14.8.2012
Gjate iftarit ne Xhamine e re Puke
Dt.14.8.2012

Para iftarit ne oborrin e Xhamise se re Puke
Dt.14.8.2012
Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate iftarit te shtruar ne fshatin Qerret Puke.
Dt.10.08.2012Iftare ne oborrin e Xhamise se re Puke.
Dt.08.08.2012
Fotografi e bere me date 27 korrik 2012 ne fshatin Qerret pas ceremonise se berjes se kurbanit te Xhamise Qerret.


Myftiu i Pukes Gezim Kopani duke lexuar mesazhin pershendetes me rastin e 20 vjetorit te themelimit te Famulliese "Zoja e Paperlyer" Puke.
Fotografi e bere ne sallen e leksioneve "Eqerem Cabej" ne pallatin e kultures Puke date 17 korrik 2012.

Ne fotografi: Myftiu Gezim Kopani, Famullitari Giovani Fiocchi, Nikoll Paluca, Xhemal Meci, Gjergj Alia, Ndok Seferi etj.
Myftiu i Shkodres zhvillon vizite ne Myftinin e Pukes.
Ne fotografi Myftiu i Shkodres Muhamed Sytari dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani
Date 13 korrik 2012.


Myftiu i Shkodres Muhamed Sytari gjate zhvillimi te emisionit televiziv "Fjale Zemre"
Ne fotografi Myftiu Muhamed Sytari dhe gazetari i PTV-se Armir Mehaj.
Date  13 korrik 2012.

Nisja e punimeve per rindertimin e 
Xhamise se fshatit Qerret Puke.
Ne foto Myftiu i Pukes Gezim Kopani, donatori i Xhamise Sahit Fishta,Kryetari i komunes Qerret z.Rrok Dodaj.
date 06 korrik 2012
Fotografi e bere gjate simpoziumit : Miresite e neteve te medha Regaib,Beraet dhe Miraxh"
Myftiu i Pukes Gezim Kopani duke mbajtur kumtese.
Puke 19 maj 2012
Fotografi e bere gjate simpoziumit: Miresite e neteve te medha Regaib,Beraet dhe Miraxh"
Antari i Keshillit te Myftinise Puke z.Afrim Laci ne rolin e moderatorit.
Puke 19 maj 2012Kancelari i KMSH-se z.Ali Zaimi drejtori  per mardhenie me Publikun dhe Media z.Agron Hoxha dhe Imami i Xhamis Et-hem Beu si dhe Profesor ne Unv.Beder Elton Karaj gjate vizites ne Myftinine e rrethit Puke.
Ata u priten nga Myftiu Gezim Kopani, Xhemal Meci dhe Afrim Laci.
Puke me 19 maj 2012.
Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate takimit me medresistet pukjane te zhvilluar me date 17 maj 2012 ne Medresene H.Sh.Shamia Shkoder dega e vajzave.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani me disa nga besimtaret Pukjane qe moren pjese ne programin fetaro-kulturore "Perjetesisht me ty" e organizuar ne  Shkoder me date 26 .04.2012
Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani sebashku me antaret e Keshillit te Myftinise Puke gjate vizites ne Kishen baritore te Pukes me rastin e Peshkeve.
Puke 08.04.2012

Besimtaret mysliman te Pukes marrin pjese ne programin "Profeti Muhamed a.s. Krenaria e Njerzimit"
Fotografi e bere ne Tirane dt.07.04.2012


Fotografi e bere gjate simpoziumit me titull: "Keshillat e hz.Muhammed a.s. dhe depertimi i tyre tek njerzit."
Date 31 mars 2012

Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani ne fotografi me historianin Prof.Xhemal Meçi gjate nje studimi te xhamiave ne rrethin e Pukes.
Date 28.3.2012


Aktivitet e Myftinise se rrethit Puke ne websitin e revistes Drita Islame.


Myftinia e rrethit Puke duke shperndar ndihma ushqimore per familjet e izoluara nga debora. Shkurt 2012.

Xhamia e re Puke. Shkurt 2012.

Myftinia e rrethit Puke duke shperndar ndihma per familjet e izoluara nga debora ne Bashkine e Fush-Arrezit. Shkurt 2012Myftinia e rrethit Puke duke shperndar ndihma ne ushqimore per familjet e fshatit Dedaj, Puke. Shkurt 2012.
Myftinia e rrethit Puke duke shperndar ndihma ushqimore per familjet e izoluara nga debora. Shkurt 2012.
Myftinia e rrethit Puke duke shperndar ndiham per familjet e izoluara nga debora ne Bashkine e Pukes. Shkurt 2012.


Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me nje grup drejtorash te disa shkollave nga rrethi i Pukes ne Medresen H.Sh.Shamia Shkoder. 2012Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me nje grup drejtorash te disa shkollave nga rrethi i Pukes ne kolegjin Turk - Shkoder 2012.Myftinia e rrethit Puke gjate nje vizite ne KMSH. Ne fotografi kryetari i KMSH H.Selim Muça, N/Kryetari Bujar Spahia dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Viti 2012.
Titullaret e institucioneve te rrethit Puke sebashku me Myftiun e Pukes gjate vizites ne Medresen e Tiranes 27 shtator 2011.Gjate vizites ne Medresen e Tiranes 27 shtator 2011


 

Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani, antari i Keshillit te Pergjithshem Arber Hoxha, Afrim Laçi, Ali Guri, Basri Selimi dhe Ylli Hadroi. Viti 2011


 Familje ne nevoj ne qytetin e Pukes.
Gusht 2011Bunari i Xhamise se re Puke. Ne fotografi Myftiu i Pukes Gezim Kopani. Tetor 2011
Familjet ne nevoje ne Bashkine e Fush-Arresit.
Gusht 2011


Familje ne nevoj ne fshatin Qerret,Puke.
Gusht 2011Gjate vizites ne Universitetin Beder, Salloni i Ekspozitave. 27 Shtator 2011Gjate vizites me rektorin e Universitetit Beder. 27 Shtator 2011
Xhamia e vjeter e Koder Hanit Puke. Fotografi e vitit 1916
Potret i imam Zenel Hoxh Mehaj  Pandarolat gjate muajit Ramazan 2011, PukePandarolat gjate muajit Ramazan 2011 ne qytetin e Pukes.
Keshilli i Myftinise se rrethit Puke duke diskutar ne lidhje me bllokimin e punimeve te ndertimit te Xhamise  Fush-Arrezit
Qeshor 2011.


 Gjate nje iftari ne fshatin Qerret te Pukes 2011.
Familje ne nevoj ne qytetin e Pukes. Gusht 2011 Fotografi e bere gjate iftarit te shtruar me date 26 gusht 2011


 Fotografi e bere gjate iftarit te shtruar me date 26 gusht 2011 Vizita e Deputetit Ndue Paluca e te tjere per urimin e festes se Fiter Bajramit. 30 gusht 2011.


 Pas pritjeve zyrtare te festes se Fiter Bajramit 30 gusht 2011. Ne fotografi: 1. Myftiu Gezim Kopani 2. Antar i Keshillit te Pergjithshem Arber Hoxha 3. Ali Guri 4. Afrim Laci 5. Ylli Hadroi 6. Basri Selimaj.

 Famullia Puka gjate urimit ne Myftinine e Pukes me rastin e Fiter Bajramit. 30 gusht 2011 Shperndarja e mishit te Kurbanit ne fshatin Qerret. Keto dy femije jane jetim. 6 nentor 2011
 Partia Socialiste Puka gjate urimit me rastin e Fiter Bajramit ne Myftinine Puke. 30 gusht 2011


Nxenesit e Kur'anit gjate vizites ne Universitetin BEDER 06.12.2011 Nxenesit e Kur'anit gjate vizites ne Xhamine Et'hem beu Tirane 06.12.2011
 Fotografi e bere gjate shperndarjes se mishit te kurbani ne Fush-Arres nga Myftinia Puke. 07.11.2011 Myftiu i Pukes Gezim Kopani duke ndihmuar familjen Pal Zef Deda ne Fshatin Prozhem, Puke. 20.11.2011


 Nxenesit e Kur'anit gjate vizites ne KMSH 06.12.2011
  


Festimi i Kurban Bajramit Xhamia e re Puke 06 nentor 2011Vizita e Deputetit te rrerhit Puke z. Ndue Palcua si dhe te Kryetareve te Njesive vendore te rrethit Puke per urim me rastin e festes se Kurban Bajramit 06 nentor 2011.

Takim zyrtare me Drejtorin e Shoqates Vakfi Islami Shqiptaro-Turk ne vitin 2006

Iftar ne Fush-Arrez.
Ne fotografi Kryetari i Bashkise Ndue Paluca dhe Myftiu i Pukes Gezim Kopani.
Viti 2007


Shtrim ifari nga Myftinia e rrethit Puke per myslimanet ne Komunen Rrape viti 2008


Gjate nje iftari ne fshatin Qerret. Ne fotografi kryetari i Komunes Qerret Rrok Doda.
Viti 2007

Imam Adem Ademi me Nxenesit e Pukes para shtepise se pritjes 1993


Imam Adem Ademi me nxenesit 1993
Gjate simpoziumit me teme: "Trandafili i lindjes" hz.Muhammed a.s.
Puke 02 prill 2011Gjate simpoziumit me teme: "Trandafili i lindjes" hz.Muhammed a.s.
Puke 02 prill 2011


 Xhemati ne Xhamia e re Puke.


 Kryetari i sendikatave te rrethit Puke Kryetari i lidhjes se shkrimtareve Puke Vizita me rastin e Fiter Bajramit 2010

Zgjedhja e antareve te ri te keshillit islamik te Bashkise Fush-arrez.2011 Vizitat zyrtare me rastin e Fiter Bajramit 2010. Ne fot Myfiu i Pukes, Kryetari i Komunes Qerret,Kryezi dhrejtori i Zyres Arsimore Puke.
 Vizite ne familjen Mustafa ne vitin 2010 te Myftiut te Shkodres Muhamed Sytari dhe te Myftiut rrethit Puke Gezim Kopani Zgjedhja e keshillit te Myftinise ne fshatin Iballe 2007
Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate nje takimie me ambasadorin e Iranit. Zgjedhja e antarit te keshilli te Myftinise ne fshatin Qerret 2007

Disa nga antaret e ri te Keshillit te Myftinise se rrethit Puke. Puke me 13.08.2011
 Disa nga antaret e ri te Keshillit te Myftinise se rrethit Puke. Puke me 13.08.2011

Per vizite me rastin e Fiter Bajramit ne zyren e Myftinise Puke, deputeti i Pukes Prof.Rexhep Uka Konsituimi i Keshillit te ri te Myftinise se rrethit Puke. Date 13.08.2011
 Nenkryetari i KMSH z, Bujar Spahia ne Zyren e Myftinise se rrethit Puke 2011Gjate nje mbledhje per ceshtjen e xhamise se Fush-Arrezit ne lagjen Dedaj.
Korrik 2011.


Gjate seminarit "Trandafili i lindjes" 2011
 Iftar i organizuar nga Myftinia Puke dhe i sposorizuar nga Myftinia Shkoder. Gusht 2011

Myfti Elez Hoxha
Basri Selimaj antar i Keshillit te Myftinise se rrethit Puke.


Mystaf Arifaj antar i Keshilli te Myftinise se rrethit Puke. Shtrimi i iftarit per besimtaret mysliman ne Fush-Arres. 21 gusht 2011
Myftiu i Pukes H.Elez Hoxha gjate ceremonise se hapjese se Medresese H.Sh. Shamia Shkoder dega e vajzave.
Ne fotografi eshte Kryetari i KMSH-se H.H.Sabri Koçi, Myftiu i Shkodres H.Faik Hoxha etj.
Viti 2001.Myftiu i Pukes H.Elez Hoxha gjate ceremonise se hapjese se Medresese H.Sh. Shamia Shkoder dega e vajzave.
Viti 2001
Prof. Xhemal Meçi (Mjeshter i madh, Historian, Antar i Keshillit te Myftinise se rrethit Puke)
Bek SelamiIsh-antar i Keshillit te Myftinise se rrethit Puke dhe ish-antar i Keshillit te Pergjithshem te KMSH per 8 vite.


Puke, pas nje aktivitet.
Duke shperndar mish kurbani ne vitin 1992 ne Puke

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.