Wednesday, January 4, 2012

Myftiu i Pukes, takohet me nxenesit e Kursit te besimit islam Puke


Me date 30.01.2011 Myftiu i Pukes Gezim Kopani ka zhvilluar nje takim ne Xhamine e qytetit Puke me nxenesit e kursit te Besimit Islam prane qandres se SHBKI Puke. Gjate ketij takimi Myftiu Kopani ju predikoj nxenesve mbi vlerat e medha qe ka vizata e Xhamise dhe kryerja e ibadetit ne te. Gjithashtu Myftiu vlerson deshiren e nxenesve per te marr mesimet e Islamit.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.