Wednesday, January 4, 2012

Myftinia Puke shtron iftare ne Fush-Arres


Myftinia e rrethit Puke ne bashkepunim me Komunitetin Mysliman te Shqiperise shtron iftare per besimtaret mysliman ne Bashkine e Fush-Arresit. Ne kete takim moren pjese edhe disa intelektuarl  si dhe vete Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili ne fjalene  tij tha: "... Myftinia e rrethit Puke sic e keni vene re si dhe KMSH katreguar nje kujdes te vecante per besimtaret e Bashkise se Fush-Arresit. Myftina e rrethit Puke si dhe antaret e keshillit islamik Fush-Arres  eshte duke bere te gjitha perpjekjet qe besimtaret te kene Xhamine e tyre..."



(fotografia e iftarit te shtruar ne Fush-Arres, Puke, 21 gusht 2011)

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.