Wednesday, January 4, 2012

Myftinia Puke uron Famulline me rastin e festes.

Pas fteses se bere nga Famullia e Pukes, Myftinia e rrethit te Pukes gjate dites se sotme ka zhvilluar nje vizite zyrtare ne Famulline e qytetit te Pukes.

Ne kete vizite mori pjese Myftiu  i Pukes Gezim Kopani si dhe disa antare te Keshillit te Myftinise se rrethit te Pukes.
Myftiu i Pukes u prit nga Famullitari Dom Giovanni Fiocchi i cili gjate pershendetjes se tij falenderoj Komunitetin Mysliman per bashkepunimet e vazhdueshme qe jane realizuar ne rqytetin e Pukes duke shpresuar per nje bashkepunim edhe me te ngusht mes Famullise dhe Myftinise Puke.
Ndersa ne fjalen e tij Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani tha: "...uroj besimtaret Katolik per nje dite te gezuar dhe te mbare ne te gjitha familjet e tyre. Uroj qe ne te ardhmen ashtu sic kemi ura bashkepunuese me Famullin e Pukes te kemi edhe me Famulline e Fush-Arresit ku gjej rastin ti uroj edhe besimtaret Katolik te kesaj Famullie..."
Me pas vizita kaloj ne nje koktej te shtruar me rastin e kesaj feste./Myftinia Puke/

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.