Tuesday, November 14, 2017

U zhvillua ne Puke simpoziumi shkencor "Mejtepet e Myftinise Puke dhe Roli i Tyre"

Ky aktivitet u organizua nga Myftinia Puke nen interesimin e kreut te Komunitetit Mysliman te Shqiperise dhe nen kujdesin e Myftiut te Pukes Gezim Kopani.

Ne kete aktivitet per here te pare mori pjese Myftiu i Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves Naim Ternava.

Per kete aktivitet Myftinia Puke kishte pergatitur nje dokumentar te shkurter mbi Mejtepet e Myftinise Puke. 

Aktiviteti ishte i pasur me referate shkencore te mbajtur nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani, drejtori i mesazhit islam Astrit Zharri, perfaqesuesi i BIK-ut dr.Sadik Mehmeti dhe Prof,Xhemal Meci.

Mjaft mire u priten edhe fjalet pershendetese te kryetarit te KMSh-se H.Skender Bruçaj dhe Myftiut te BIK-ut Naim Ternava.

Puke, 11.11.2017