Wednesday, January 4, 2012

Myftinia Puke shperndan mish kurbani ne fshatin Qerret dhe Kryezi


Myftinia e rrethit Puke ne saj te mbeshtetjes se Komunitetit Mysliman te Shqiperise ka shperndare ne kuader te festes se Kurban Bajramit qese me mish ne fshatin Qerret dhe Kryezi si dhe ne fshatrat e tjere.
Numeri i familjeve perfituese ne keto fshatra i kalon  50 familje. Cdo familje ka perfituar deri ne 3 kg mish.Emrat e familjeve ne nevoje jane percaktuar nga Keshilli i Myftinise si dhe Xhemati.
No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.