Saturday, January 7, 2012

Fotografi te Myftinise Puke nder vite

Fotografi te Myftinise Puke nder vite:

(Pritjet zyrtare ne Myftinine Puke.Per urim Famullia e Pukes. Ne pritje te vizitoreve Myftiu i Pukes H.Ibrahim Hoxha dhe Bek Selmani. Viti 1999)
 (Ne pritjet zyrtare ne Myftinine e rrethit Puke.Per vizite ushtaret e KFORIT, viti 1999 Puke)
(Pritjet zyrtare ne Myftinine Puke.Per vizite Kryetari i Bashkise Puke Ndue Cara, viti 2002, Puke)
(Shtrimi i Iftarit nga Myftinia Puke dhe Shoqata SHBKI Puke ne vitin 2000.Ne fotografi H.Elez Hoxha, Imam Ibrahim Hoxha dhe Qazim Kopani)

(Gjate nje iftari ne vitin 2000. Ne fotografi H.Elez Hoxha, Imam Ibrahim Hoxha dhe Muezin Qazim Kopani)

(Gjate nje iftari ne vitin 2000, Puke )
(Gjate nje iftari ne vitin 2003, Puke)


_________
Pergadtti:
Gezim Kopani

Aktivi: Gezim Kopani
Date: 07.01.2012

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.