Wednesday, January 4, 2012

Festohet edhe ne Puke festa e Kurban Bajramit

Besimtaret mysliman te qytetit te Pukes qe ne oret e pare te mengjesit kan marr rrugen per ne Xhami. Ato fillimisht moren pjese ne faljen e namazit te sabahut ne Xhamine e re te qytetit te Pukes. Me pas ato ndigjuan predikimin ne lidhje me diten e Kurban Bajramit. Namazi i Kurban Bajramit u fal ne oren 07:00 minuta. Namazi i Kurban Bajramit si dhe Hytbja e Kurban Bajramit u mbajt nga Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani.
Ky namaz u fal edhe ne disa fshatra te rrethit te Pukes.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.