Tuesday, May 21, 2013

Blog vetem per Xhamiat e rrethit Puke

Ne kete blog do publikohen artikuj qe kan te bejne kryesisht me xhamiat e rrethit te Pukes.
Myftinia e rrethit Puke 

Ju ftojme te vizitoni faqen e re: www.myftiniapuke.org


Es-selamu Alejkum!

I/e nderuar vizitor! Myftinia e rrethit Puke ju fton te vizitoni webin e ri:
http://myftiniapuke.org/

Tani e tutje Myftinia e rrethit Puke do perditesoj vetem kete faqe, ndersa blogjet e tjera do ngelin si arkiv.

Vizitoni:

www.myftiniapuke.org

Sunday, May 5, 2013

Aktivitete sportive me nxenesit e Kur'anit

Myftinia e rrethit Puke ka organizuar gjate dites se sotme disa aktivitete sportive me nxenesit e Kur'anit ne qytetin e Pukes.

Ky  aktivitet mbeshtet nga Myftinia Puke me qellimin e afrimit te rinise ne rrugen e Islamit nepermjet lojrave sportive. Aktivitete te tilla sociale kane nje rendesi te vecante kur dihet shkalla e larte e shthurjes me te cilen perballen sot rinia.
Ne rrethin e Pukes ka dy qendra socialo-fetare qe zhvillojne kurse fetare dhe jo vetem me rinine Pukjane. Kursi i pare organizohet nga shoqata Shbki Puke ne bashkepunim me shoqaten V.H.KI. Istanbul si dhe kursi i dyte qe organizohet nga shoqata Vakfi Islamik Shqiptaro-Turke.Puke me 5 maj 2013