Tuesday, November 14, 2017

U zhvillua ne Puke simpoziumi shkencor "Mejtepet e Myftinise Puke dhe Roli i Tyre"

Ky aktivitet u organizua nga Myftinia Puke nen interesimin e kreut te Komunitetit Mysliman te Shqiperise dhe nen kujdesin e Myftiut te Pukes Gezim Kopani.

Ne kete aktivitet per here te pare mori pjese Myftiu i Bashkesise Islame te Republikes se Kosoves Naim Ternava.

Per kete aktivitet Myftinia Puke kishte pergatitur nje dokumentar te shkurter mbi Mejtepet e Myftinise Puke. 

Aktiviteti ishte i pasur me referate shkencore te mbajtur nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani, drejtori i mesazhit islam Astrit Zharri, perfaqesuesi i BIK-ut dr.Sadik Mehmeti dhe Prof,Xhemal Meci.

Mjaft mire u priten edhe fjalet pershendetese te kryetarit te KMSh-se H.Skender Bruçaj dhe Myftiut te BIK-ut Naim Ternava.

Puke, 11.11.2017


Saturday, October 21, 2017

Pamja e re e xhamise se fshatit Iballe

Kjo eshte pamja e re e xhamise se fshatit Iballe Puke pas rindertimit te saj . Tetor 2017


Monday, October 2, 2017

Xhamia e re Puke

Fotografi te xhamise se re Puke bere ne muajin shtator 2017 nga Gezim Kopani
Saturday, March 25, 2017

Xhamia e qytetit te Pukes

Fotografi e xhamise se qytetit Puke bere me 25 mars 2017


Nxenesit e Mejtepeve te Fushe Arrezit, Qerret dhe Iballes ne Xhamin e Pukes

Vizita e nxenesve te Mejtepeve te Fushe Arrezit, xhamise Qerret dhe xhamise Iballe ne xhamin e qytetit te Pukes. Fotografi e grupit te vajzave (Xhamia Puke 24 mars 2017)

Myftiu Gezim Kopani takim me nxenesit e Mejtepit te Xhamise Iballe

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate takimit me nxenesit e Mejtepit te xhamise Iballe
Fotografi 19 mars 2017

Friday, March 17, 2017

Pas namazit te xhumas ne xhamin e fshatit Qerret

Fotografi e bere me 17.03.2017 pas namazit te xhumase ne xhamin e fshatit Qerret Puke ku ishte i pranishem Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe Muezini i Xhamise Qerret Elvis Qarri.


Saturday, January 7, 2017

Xhamia e qytetit te Pukes (foto)

Fotografi te xhamis se qytetit te Pukes bere ne datat 5 dhe 6 janar 2017 nga Gezim Kopani