Saturday, March 25, 2017

Xhamia e qytetit te Pukes

Fotografi e xhamise se qytetit Puke bere me 25 mars 2017


Nxenesit e Mejtepeve te Fushe Arrezit, Qerret dhe Iballes ne Xhamin e Pukes

Vizita e nxenesve te Mejtepeve te Fushe Arrezit, xhamise Qerret dhe xhamise Iballe ne xhamin e qytetit te Pukes. Fotografi e grupit te vajzave (Xhamia Puke 24 mars 2017)

Myftiu Gezim Kopani takim me nxenesit e Mejtepit te Xhamise Iballe

Myftiu i Pukes Gezim Kopani gjate takimit me nxenesit e Mejtepit te xhamise Iballe
Fotografi 19 mars 2017

Friday, March 17, 2017

Pas namazit te xhumas ne xhamin e fshatit Qerret

Fotografi e bere me 17.03.2017 pas namazit te xhumase ne xhamin e fshatit Qerret Puke ku ishte i pranishem Myftiu i Pukes Gezim Kopani dhe Muezini i Xhamise Qerret Elvis Qarri.