Wednesday, January 4, 2012

Falet Fiter Bajrami ne Xhamine e Pukes

Sot besimtaret Mysliman te qytetit Puke edhe me gjere i jane drejtuar Xhamise se re te qytetit Puke per te kryer namazin e Fiter Bajramit. Ritet fetare kan filluar qe ne oren 05:00 me lexim Kur'ani dhe me vone me faljen e namazin te sabahut. Nen drejtimin e Myftiut te Pukes ne oren 07:00 eshte fal edhe namazi i Fiter Bajramit. Myftiu i Pukes ne hytben e Bajramit nder te tjera ka bere thirrje per me shume vemendje ndaj adhurimit ndaj Allahut si dhe me me shume kujdes ne familjet tona nga aspekti i moralit.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.