Monday, January 9, 2012

Harta e fese Islame ne Puke

 Ne kete harte pasqyrohet shtrirja e fese islame ne rrethin e Pukes.Ne fshatrat dhe qytet ku ka pas Xhami eshte vendosur shenja e henes.
Marr nga: http://gezim-kopani.blogspot.com/2012/01/shtrirja-e-fese-islame-ne-rrethin-e.html

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.