Wednesday, January 4, 2012

Myftinia Puke ndihmon me pako ushqimore familjet ne nevoje


Myftinia e rrethit Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise ka filluar te shperndaj ne dhjete ditet e fundit te Ramazanit disa pako me ushqime per familjet ne nevoje. Konkretisht Myftinia Puke ka ndihmuar disa familje ne fshatin Qerret, Fush-Arres, Fshatin Dedaj si dhe ne Bashkine Puke. Nga kjo ndihme kan perfituar mbi 70 familje.
(Disa familje ne Fush-Arres,gusht 2011)


No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.