Wednesday, January 4, 2012

Myftinia e rrethit Puke shtron iftare me rastin e Nates se Kadrit

Myftinia e rrethit Puke me date 26 gusht 2011 ka shtruar prane Xhamise se re Puke iftare me rastin e Nates se Kadrit. Ne kete iftare mori pjese Myftiu i Pukes, antare te Keshillit te Myftinise Puke,mysafir nga Turqia si dhe nga qyteti i Shkoders, po ashtu edhe  agjerues nga qyteti i Pukes dhe me gjere. Ky eshte edhe iftari i fundit qe Myftinia e rrethit Puke ka shtruar per kete Ramazan.No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.