Tuesday, January 31, 2012

Myftinia Puke ndihmon familjen e Dila Ndoj.


Me date 31 janar 2012 Myftinia e rrethit Puke pasi shikoj nevojen e familjes Dila Ndoj ne qytetin e Fush-Arrezit ka vendos per ta ndihmuar kete familje me disa veshmbathje dhe ushqime.


Paketa e ndihmes eshte derguar tek familja Ndoj nga vete Myftiu i Pukes Gezim Kopani i cili me kete rast tha: "...shpresojme qe ndihma e Myftinise Puke ta ndihmoj sadopak kete familje te vafer. Shpresojme qe raste te tilla te vin ne ulje pasi jane me te vertet raste te cilat prekin te gjith njerzit pa dallim .

Myftinia e rrethit Puke edhe ne vazhdim do mundohet te ndihmoj edhe familje te tjera te cilat jane ne gjendje te tille ekonomike ne gjithe rrethin e Pukes."

Familja Ndoja disa dite me pare beri apel per ndihme Puka Televizion.


No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.