Wednesday, January 4, 2012

Myftinia Pukes shperndan mish Kurbani ne Fush-Arres dhe Puke

Myftinia e rrethit te Puke me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise ka bere shperndarjen e mishit te Kurbanit ne bashkine e Fush-Arresit dhe ne Bashkine e Pukes. 


Familjet te cilat kan perfituar nga mishi i kurbani i kalon numerin 85 familje.
Edhe ketu familjet jane percaktuar nga Keshilli i Myftinise si dhe komisioni i ngritur prane Myftinise Puke per shperndarjen e mishit te kurban Bajramit.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.