Wednesday, January 4, 2012

Myftinia Puke prezanton projektin e Xhamise Qerret

Pas 20 vjeteve Myftinia Puke fal interesimit te Myftiut Gezim Kopani arrin te hartoj projekt planin ndertues te Xhamise se fshatit Qerret. Kjo xhami do ndertohet fal donacionit kryesisht te Sait Fishtes, Liljan Idrizit dhe te Myftinise Puke.

Me kujdesin e Myftiut te Pukes Gezim Kopani dhe me mbeshtetjen e Komunitetit Mysliman te Shqiperise gjate vitit 2009 eshte bere e mundur fillimisht hipotekimi i 11 dylym toke ne fshatin Qerret si prone vakuf perfshire ketu edhe truallin e vjeter te Xhamise se ketij fshati. 

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.