Wednesday, January 4, 2012

Fillon procesin per zgjedhje e antareve te ri per Xhamiat e Pukes dhe Keshillin e Myftinise Puke


Myftinia e rrethit Puke ka vazhduar nga puna per zgjedhjen e antareve te ri te Keshillave te Xhamiave ne Puke. Gjithashtu nga keto antare te zgjedhur do zgjidhen edhe antaret e e ri te Keshillit te Myftinise se rrethit Puke. 
Ndryshe nga vitet e tjera Keshilli i Myftinise se rrethit Puke do perbehet vetem nga 7 max 8 antare.
Agjedhjet e Keshillave te ri drejtohet nga Myftiu i Pukes Gezim Kopani si dhe nga komisioni i zgjedhjeve i ngritur ne Myftinine e rrethit Puke.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.