Wednesday, January 4, 2012

Myftinia e rrethit Puke zhvillon seminarin me teme:"Nata e Kadrit dhe Myslimani"

Myftinia e rrethit Puke me date 26 gusht 2011 ne kuader te nates se Kadrit zhvilloi seminarin me teme : "Nata e Kadrit dhe Myslimani" Ne kete takim mbajti ligjerate Myftiu i rrethit Puke Imam Gezim Kopani i cili permendi rendesine e kesaj nate, vlerat e saj si dhe tregoj rrugen se cfare duhet te bej nje mysliman ne kete nate te madhe. Pas seminarit te pranishmit moren pjese ne iftarin e shtruar nga Myftinia Puke prane Xhamise se re Puke.


No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.