Saturday, January 7, 2012

Myftinia e rrethit Puke hap faqe ne Twitter.

Myftinia e rrethit Puke ka hapur faqe ne Twitter me qellimin e shperndarjes se temave te Myftinise Puke edhe ne Twitter .
Myftinia e rrethit Puke ju tashme mund ta ndiqni ne facebook ne fanpages si dhe ne twitter.
Per te ndjekur Myftinine e rrethit Puke ne twitter klikoni ketu: https://twitter.com/?lang=en&logged_out=1#!/MyftiniaPuke

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.