Thursday, January 5, 2012

Ndryshime ne webin e Myftinise Puke

Myftinia e rrethit Puke ka ndryshuar faqen ne internet.Tani faqja e  Myftinise se rrethit Puke eshte: http://myftiniapuke.blogspot.com/ edhe ky domain eshte ne free opsion. Ne kete faqe do gjeni aktivitet e Myftinise se rrethit Puke, histori si dhe tema te ndryshme Islame. Shume shpejt Myftinia e rrethit Puke pervec faqes ne facebook do hap edhe nje profil te Myftinise se rrethit Puke ne twitter.

Myftinia e rrethit Puke

                                                                                                                                                                                (Myftinia Puke ne facebook)

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.