Xhamia Qerret

Fotografi nga fshati dhe Xhamia QerretPamje nga gjendja e meparshme e xhamise Qerret, Puke
Iftar ne fshatin Qerret,

Pamja perspektive e xhamise se re e fshatit Qerret


Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne ceremonin e hedhjes se themeleve te xhamise Qerret,Puke
Themelet e minareve te xhamise Qerret,Puke
Nga ceremonia e hedhjes se themeleve te xhamise se fshatit Qerret,Puke

Nga ceremonia e hedhjes se themeleve te xhamise se fshatit Qerret,Puke
(Ne foto Myftiu i Pukes Gezim Kopani, Myftiu i Shkodres Muhamet Sytari, donatori i Xhamise Qerret H.Sait Fishta, Liljan Idrizaj etj.
Myftiu i Pukes Gezim Kopani ne ceremonin e hedhjes se themeleve te xhamise Qerret,Puke
Iftar ne fshatin Qerret,Puke
Iftar ne fshatin Qerret,Puke
Iftar ne fshatin Qerret,Puke
Iftar ne fshatin Qerret,Puke
Nga vizita e Atasheut te Ambasades Turke per Ceshtjet fetare Tirane Saban Islek dhe Myftiut te Pukes ne xhamin e fshatit Qerret.
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Themelet e xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke
Etapat e ndertimit te xhamise se fshatit Qerret, Puke


No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.