Sunday, February 12, 2012

Pergatitja e pakove me ushqime per familjet e izoluara nga debora.

Myftinia e rrethit Puke edhe gjate dites se sotme date 12 shkurt 2012 beri pergatitjen e disa pakove ushqimore per familjet e izoluara nga debora ne qytetin e Pukes.

Per gjate tre diteve Myftinia e rrethit Puke ka pergatitur dhe shperndar nje sasi te konsiderueshme ushqimesh. Edhe ne ditet ne vazhdim Myftinia e rrethit Puke sebashku me Komunitetin Mysliman te Shqiperise do vazhdoj te ndihmoj familjet te cilat kan bere apel per ndihme ne keto dite te veshtira.

Nderkoh Myftinia e rrethit Puke me tu hapur aksi rrugore Puke-Fush-Arrez do filloj menjehere te jap kontributin e saj edhe ne kete njesi vendore.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.