Friday, October 26, 2012

Shoqata Istanbul shperndan mish kurbani ne Puke

Me date 26 tetor 2012 shoqata V.H.K.Istanbul ne bashkepunim me Myftinine e rrethit Puke ka shperndare mish kurbani per besimtaret mysliman ne rrethin e Pukes.

Mishi i kurbanit u shpernda nga nje grup pune i cili ka bere edhe perzgjedhjen e familjeve ne nevoje.
Ne disa raste mishi i kurbani u dergua ne shtepi. Mishi i kurbani u shpernda ne fshatin: Lejthize,Rrape, Fush-Arrez. Ne kete dhurate u perfshine mbi 40 nxenes te kursit islam ne Puke dhe Fush-arrez.

Nga mishi i kurbanit perfituan afersisht rreth 100 familje myslimane. Shoqata Istanbul edhe me pare i eshte gjetur prane myslimaneve Pukjane ku kujtojme ndihmen e dhene ne muajin shkurt 2012 per familjet e izoluara nga debora.


No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.