Thursday, October 25, 2012

Festohet Kurban Bajrami ne rrethin e Pukes.


Me date 25 tetor 2012 qindra besimtare Mysliman te rrethit Puke i jane drejtuar xhamive per te falur namazin e Kurban Bajramit.


Ritet fetare kulmuan ne Xhamine e re te qytetit te Pukes. Ritet filluan me faljen e nemazit te sabahut dhe per rreth nje ore besimtaret
mysliman degjuan predikime te ndryshme mbi fene islame.Ne oren 07:44 mbi 500 mysliman kan marr pjese ne faljen e namazit te Kurban Bajramit ku nje pjese nga keto jane falur edhe ne ambjentet e jashtme te Xhamise. Namazi i Kurban Bajramit u drejtua nga Myftiu i rrethit Puke imam Gezim Kopani.
Puke me 25 tetor 2012.


No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.