Friday, October 12, 2012

Ftese per grumbullim informacionesh te Imameve Pukjane.

Ne kuader te 100 vjetorit te Pavaresise se Shqiperise , Myftinia e rrethit Puke ne muajin nentor 2012 do organizoj nje seminar me teme: "Kontributi i Hoxhallareve Pukjane ne formimin e shtetit Shqiptare"

Per kete qellim Myftinia e rrethit Puke kerkon mbeshtetjen e te gjithe besimtareve mysliman te rrethit Puke per te derguar informacione te ndryshme ne lidhje me kontributin e Hoxhallareve Pukjane ne formimin e shtetit Shqiptare ne rrethin e Pukes si psh: ne mbrotjen e Atedheut, ne mesimin e gjuhes Shqipe etj. Informacioni duhet te kete: emer,mbiemer,vendi ku eshte zhvilluar aktiviteti,koha kur kur eshte zhvilluar (data,muaji,viti), forografi dhe burimi i informacionit.
Kushdo qe ka informacion jane te lutur te kontaktoje me drejtuesit e Myftinise se rrethit Puke, me Antaret e Keshillit te Myftinise se rrethit Puke ose  ti dergoni me poste ne kete adrese:
"Myftinia e rrethit Puke,prane Xhamise se re Puke."
Cdo informacion do arshivohet ne Myftinine e rrethit Puke.No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.