Thursday, May 17, 2012

Myftiu i Pukes zhvillon takim me Medresistat Pukjan ne Shkoder

Myftiu i rrethit Puke Gezim Kopani me date 17 maj 2012  ka zhvilluar nje takim me Medresistat Pukjane qe ndodhen ne Medresen H.Sh.Shamia Shkoder dega e djeve dhe e vajzave.


Myftiu gjate takimi te zhvilluar tek dy profilet eshte informuar mbi ecurin e ketyre nxenesve te cilet prej kohesh ndjekin mesimet prene Medresese H.Sh.Shamia Shkoder.
Myftiu ka siguruar medresistet se mbeshtetja e Medrese H.Sh.Shamia Shkoder do jete cdo here ju vetem pran jush por edhe  mbare studenteve te kesaj Medreseja
Gjithashtu ai ka keshilluar nxenesit per arritje sa me te larta ne lendet shkencore dhe fetare per vitin 2012-2013.
Ne tre vitet e fundit numri i medresistave pukjane ne Shkoder eshte rritur. Per vitin akademik 2011-2012 ne dy profilet e kesaj Medreseja marrin mesim mbi 20 medresista Pukjane.Pritet qe viti akademik 2012-2013 te kete edhe nje numer edhe me te madh nxenesish pukjane ne kete shkolle.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.