Sunday, March 31, 2013

Myftiu Gezim Kopani ne kafe me antaret e Keshillit te Myftinise se rrethit Puke.

Myftiu imam Gezim Kopani ne kafe me disa nga antaret e Keshillit te Myftinise se rrethit te Pukes.

Ne fotografi: Myftiu Gezim Kopani, Prof. Xhemal Meçi, Halit Ringaj, Besnik Lluka, Hasan Laçi, Afrim Laçi dhe Qazim Kopani.

Date: 31 mars 2013

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.