Saturday, May 19, 2012

Myftinia Puke vizitohet nga Kancelari i KMSH z.Ali Zaimi

Me date 19 maj 2012  Kancelari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise z.Ali Zaimi i shoqaruar nga drejtori per Mardhenieve me Publikun dhe Media z.Agron Hoxha, dhe nga imami i xhamise Et-hem Beu njekohesisht profesor ne Universitetin Beder, z. Elton Karaj vizituan Myftinine e rrethit te Pukes.

Mysafiret e ardhur nga Tirane u priten nga Myftiu i rrethit Puke imam Gezim Kopani antari i Keshillit te Myftinise Puke Prof.Xhemal Meci dhe Afrim Laci.

Myftiu i Pukes Gezim Kopani pasi uroj miseardhjen beri nje prezantim te pergjithshem te Myftinise se rrethit Puke dhe te islamit ne kete rreth si dhe  prezantimin e disa aktiviteteve  qe dote realizohen ne muajit ne vazhdim nga kjo myftini.

Ne fjalen e tij kancelari i Komunitetit Mysliman te Shqiperise  z.Ali Zaimi falenderoi Myftinine e rrethit Puke per punen e bere gjete ketyre vitet ne drejtim te islamit duke shprehur besimin se dinamika e aktiviteteve te Myftinise se rrethit Puke do vi ne rritje.
Po ashtu edhe drejtori per Mardhenie me Publikun e Mendian z.Agron Hoxh shprehu vlersime per aktivitet qe ben Myftinia e Pukes duke gjalleruar jeten islame jo vetem ne qytetin e Pukes por edhe me gjere.
Me pas takimi kaloj ne diskutim per disa pika te vecanta ne lidhje me jeten e Myftinise se rrethit Puke.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.