Thursday, March 29, 2012

Vazhdon puna per mbledhjen e historikut te xhamiave ne Puke.

Vazhdon puna ne Myftinine e rrethit Puke per mbledhjen e fakteve historike te teologeve dhe te xhamiave te rrethit Puke.

 Keshte grupi i punes i perbere nga Myftiu imam Gezim Kopani, historiani Prof.Xhemal Meçi, Halit Ringaj dhe Afrim Laçi vazhdon punen per mbledhjen e fakteve historike per xhamiat e Pukes.

Me date 28 mars 2012 Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani dhe historiani njeherash edhe antar i Keshillit te Myftinise Prof.Xhamal Meçi kan dal vete ne terren per te studiuar nga afer disa xhami te rrethit te Pukes duke filluar me Xhamine e Koder Hanit, Qerret, Rryp etj.

Nderkohe edhe antaret e tjere te Keshillit te Myftinise se rrethit Puke ne baze te mbledhjes ne muajin janar 2012 jane duke punuar per mbledhjen e historise se imameve dhe te myezinave qe kan sherbyer neper xhamiat e rrethit te Pukes.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.