Tuesday, February 21, 2012

Myftinia Puke ndihmon disa familje ne fshatin Dedaj,Lajthize dhe lagjet e qytetit te Pukes.

Me date 21 shkurt 2012 Myftinia e rrethit Puke ka vazhduar shperndarjen e pakove me ushqime per 20 familje  ne fshatin Dedaj, Lajthize si dhe ne lagjet e qytetit te Pukes.

Pervec familjeve myslimane Myftinia e Pukes ka ndihmuar edhe disa familje katolike te cilat prej me shume se 15 dite ndodheshin te izoluara nga debora.


Po ashtu Myftinia e rrethit Puke ka shperndare pako ushqimore ne lagjet e qytetit te Pukes si: Zezaj, Mehaj, Lacaj etj. Pjese e ndihmes ka qene edhe familja e Qazim Fushes ne lagjen Zezaj te qytetit te Pukes.

 Familja Fusha si pasoj e kushteve te veshtira ekonomike po ashtu edhe te debores ka bere apel ne televizionin loka per ndihme. Myftinia e Pukes i ka ardhur ne ndihme me pako ushqimore kesaj familje . Djali i Qazim Fushes , Rezarti vazhdon studimet ne Medresen e djemve H.Sh.Shamia Shkoder. Keto ndihma u siguruan nga Atasheu per ceshtje fetare prane Ambasades Turke ne Tirane Edhe me dt.14.2.2012 Atasheu per ceshtje fetare praj po kesaj ambasade ka dihmuar  dhe 20 familje. Ne disa raste ushqimet jane derguar nga vete Myftiu i Pukes Gezim Kopani neper familjet pasi ata e kan pasur te pa mundur per arsye te ndryshme terheqjen e tyre, ne Myftinine e Pukes.No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.