Friday, February 10, 2012

Moti i keq ne rrethin e Pukes.Dhjetra familje kerkojne ndihme ne Myftinine e Pukes

Si pasoj e motit te veshtire qe po kalon rrethi i Pukes ku trashesia e debores kalon mbi nje meter dhe temperaturat jan regjistruar deri ne -20°C ka bere qe shume familje te kerkojne ndihme ne Myftinine  e rrethit te Pukes.Me date 8,9 dhe 10 shkurte 2012 me dhjetra familje kan kerkuar ndihme ne ushqime per familjet e tyre.
Familjet qe kan kerkuar ndihme jane nga qyteti i Pukes,Fush-Arrez etj.
Per kete situate Myftinia e rrethit te Pukes ka ngritur nje grup pune per te ndihmuar familjet te cilat ndodhen ne situate te veshtire.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.