Friday, July 20, 2012

Ndicni sonte ne Puka Tv emisionin "Fjale Zemre" i ftuar Dorian Demetja

Myftinia e rrethit Puke ju fton te ndicni sonte date 20 korrik 2012  ne Puka televizion ne kohen e iftarit menjehere pas transmetimit te ezanit emisionin televiziv "Fajle Zemre" kushtuar muajit Ramazan. I ftuar ne emsion eshte Drejtori i Burimeve Njerzore prane Komunitetit Mysliman te Shqiperise ma.Dorian Demetja.

Tema e emisionit eshte: "Rregullat e pergjithshme te agjerimit te Ramazanit dhe miresit e tij."

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.