Friday, July 20, 2012

Myftinia Puke organizim ne gjithe rrethin per muajin e RamaznaitMyftinia e rrethit Puke ne kuader te muajit Ramazan ka zhvilluar disa takime qofte me antaret e Keshillit te Myftinise qofte edhe me besimtaret mysliman me qellimin e shperndarjes se disa literaturave per muajin e begate te Ramazanit.

Myftinia e rrethit Puke dy dite para fillimit te muajit Ramazan ka shperndar ne gjithe rrethin e Pukes imsakijen e Ramazanit, fletepalosje per agjerimin e Ramazanit, postera dhe banderola si dhe eshte bere organizimi i disa daulleve te cilat do te bine ne kohen e syfyrit dhe te iftarit.
Gjate muajit te Ramazanit ne Puka Televizion do transmetohet thirrja e Ezanit po ashtu cdo te Xhuma do transmetohet ne kohen e iftarit emisioni kushtuar Ramazanit "Fjale Zemre".
No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.