Tuesday, February 14, 2012

Myftinia Puke: Ju fton te ndihmoni familjet e izoluara nga debora ne rrethin e Pukes.

Myftinia e rrethit Puke nisur nga situata e renduar ne rrethin e Pukes ku dhjetra familje luftojne me jeten ka vendosur te kerkoje ndihma ne te holla dhe ushqime per keto familje te izoluara nga debora.

Per tju ardhur ne ndihme familjeve ne nevoje Myftinia e rrethit Puke ka vendosur ne dispozicion keto numer tel: +355685020099 ku ju mund te komunikoni me stafin e Myftinise Puke per kontributin tuaj.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.