Sunday, February 12, 2012

Myftinia Pukë vazhdon me shperndarjen e pakove ushqimore për familjet në nevojë.


Myftinia e rrethit Pukë edhe gjatë dites së sotme datë 12 shkurt 2012 ka vazhduar të shperndaj pako ushqimore për familjet të cilat janë në nevojëMyftinia e rrethit Pukë pas apelit të bërë nga këto familjar menjeherë u angazhua për tju ardhur në ndihme me ato pak mundësi që ka për këto familje të cilat perveç varferisë tashme  vuajne edhe izolimin nga debora dhe ftohtin e acart të ketyre diteëve.

Gjatë dites së sotme janë ndihmuar mbi 25 familje me miell, oriz,makarona, vaj, sheqer etj ndërkohe që numri total kalon mbi 40 familje.

Ngelen pa u ndihmuar edhe shumë familje të tjera si : Qerret, Rrape, Fush-Arrez etj si pasoj e rrugeve të bllokuara.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.