Friday, February 10, 2012

Myftinia Puke fillon te ndihmoj familjet e izoluara ne Puke

Myftinia e rrethit te Pukes gjate dites se sotme ne mbledhjen e Keshillit te Myftinise se rrethit Puke ka diskuatur mbi situaten qe po kalon rrethi i Pukes. Myftinia e rrethit Puke ne kordinim me KMSH vendosi:
Te ndihmohen familjet ne nevoj te cilat ne keto dite dimri te cilat ndodhen te izoluara dhe kan mungesa ushqimesh fillimish te ndihmohen me nga nje pako ushqimesh te cilat jane te mjaftueshme per dy dite. Gjate dites se sotme Myftinia e rrethit Puke ka vazhduar te ndihmoje disa familje ne qytetin e Pukes.Nderkoh pritet gjate dites se neserme te behen edhe shperndarje te tjera per ato familje qe kane munges ushqimesh ne shtepit e tyer.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.