Tuesday, December 22, 2015

Keshilli i Xhamise Puke,viti 1999

Fotografi e vitit 1999. Ne fotografi ish Myftiu H,Elez Hoxha dhe Keshilli i Xhamise se Re Puke Bajram Isufi Lluka,Xhemal Kopani, Halil Islami dhe Myezini i Xhamise H.Qazim Kopani


Foto arkiv nga: Gezim Kopani

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.