Friday, August 3, 2012

Ndicni sonte ne Puka Tv emisionin "Fjale Zemre" te ftuar Myftiu i Pukes dhe dy intelektual Pukjan

Sonte ne oren 20:03 ju ftojme te ndicni ne Puka Tv emisionin "Fjale Zemre" Sonte jane te ftuar Myftiu i Pukes Gezim Kopani, Besnik Laci dhe Ylli Hadroj . Tema qe do diskutohet sonte eshte : Agjerimi dhe intelektuali.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.