Sunday, May 5, 2013

Aktivitete sportive me nxenesit e Kur'anit

Myftinia e rrethit Puke ka organizuar gjate dites se sotme disa aktivitete sportive me nxenesit e Kur'anit ne qytetin e Pukes.

Ky  aktivitet mbeshtet nga Myftinia Puke me qellimin e afrimit te rinise ne rrugen e Islamit nepermjet lojrave sportive. Aktivitete te tilla sociale kane nje rendesi te vecante kur dihet shkalla e larte e shthurjes me te cilen perballen sot rinia.
Ne rrethin e Pukes ka dy qendra socialo-fetare qe zhvillojne kurse fetare dhe jo vetem me rinine Pukjane. Kursi i pare organizohet nga shoqata Shbki Puke ne bashkepunim me shoqaten V.H.KI. Istanbul si dhe kursi i dyte qe organizohet nga shoqata Vakfi Islamik Shqiptaro-Turke.Puke me 5 maj 2013

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.