Sunday, April 7, 2013

Myftinia organizon kalendarin sportiv ne futboll dhe volejboll.

Myftinia e rrethit Puke prej nje muaj ka hartuar nje kalendar sportiv me te rit e xhematit te Xhamise se qytetit te Pukes dhe me  gjere ne sportet: futboll dhe volejboll.

Ne radhen e ndeshjeve te futbollit Myftinia e rrethit te Pukes pasditen e sotme date 07 prill 2013 ka zhvilluar ndeshjen e radhes mes te rinjeve te xhamise se qytetit te Pukes. Pjese e kesaj ndeshje ka qene edhe vete Myftiu i rrethit te Pukes imam Gezim Kopani.

Ne lidhje me keto organizime Myftiu i rrethit te Pukes beri te ditur qe Myftinia e rrethit te Pukes gjate muajve ne vazhdim do zhvilloj disa ndeshje sportive me grup mosha te ndryshme. Nga muaji mars 2013 Myftinia e rrethit te Puke ka organizuar disa ndeshje me grupin e te rive te xhamise se Pukes.
Ne vazhdim do organizohen edhe ndeshje futbolli edhe per grup moshat e 7-13 vjece.
Ne keto aktivitete sportive Myftinia e rrethit Puke do organizoj ndeshje volejbolli per vajzat dhe grate e xhamise se qytetit te Pukes, Iballes etj.
/Myftinia e rrethit Puke/
 Fotografi te tjera


No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.