Thursday, August 9, 2012

Myftinia Puke shtron iftar per xhematin e Xhamise Puke

Ne kuader te dhjete diteve te fundit te Ramazanit Myftinia e rrethit Puke me date 08.08.2012 ne ambjentet e Xhamise se re te qytetit Puke ka shtruar nje iftare me xhematin e kesaj Xhamie. Ne kete iftari ishte i pranishem edhe Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani i cili ne fund te iftari mbajti edhe nje kumtese te shkurte mbi rendesine e dhete diteve te fundit te muajit Ramazan. Ne iftare moren pjese mbi 70 agjerues dhe iftari u mundesua nga nje besimtare mysliman nga Tirana.
Video

 Fotografi te tjera gjate iftarit
       

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.