Tuesday, March 26, 2013

Myftiu pret ne nje takim perfaqsuesin e fondacionit "Miresia".


       Pasditen e sotme dite e marte 26 mars 2013 Myftiu i rrethit te Pukes Gezim Kopani ka pritur ne nje takim perfaqsuesin e fondacionit "Miriesia" imam Shkelqim Sykaj. 

Imam Shkelqim Sykaj pasi falenderoi Myftiun e Pukes per pritjen informoi Myftiu Gezim Kopani mbi aktivitet e fondacionit "Miresia" ne Shqiperi dhe me konkretish ne qarkun e Shkodres. Gjithashtu z.Sykaj informoi Myftiu e rrethit te Pukes mbi ndihmen qe jep fondacioni per disa familje jetime ne rrethin e Pukes. Duke shfrytezuar kete takim ne emer te fondacionit "Miresia" z.Sykaj shprehu deshiren e fondacionit per te bashkepunuar me Myftinine e rrethit te Pukes.

Ne fjalen e tij Myftiu i Pukes Gezim Kopani falenderoj imam Shkelqim Sykaj i cili  deshiroi te zhvilloj kete takim. Myftinia e rrethit e Puke shtrihet ne nje siperfaqe te madhe ku edhe nevojat jane te medha jo vetem ne ndihme te jetimeve, por edhe me gjere. Prandaj bazuar ne kete Myftinia e rrethit te Pukes vlerson deshiren e fondacionit "Miresia" per te bashkepunuar me Myftinine tone.
Imam Shkelqim Sykaj  eshte drejtor i fondacionit "Miresia" per qarkun e Shkodres.
Me pas Myftiu i Pukes Gezim Kopani sebashku me imam Shkelqim Sykaj shperndan ndihma per disa familje jeteme ne qytetin e Pukes. 

dt.26.03.2013

FotografiNo comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.