Friday, November 16, 2012

Myftinia Puke i pergjigjet apelit per ndihme ne Ptv Suta dhe Mrike Ndoj

Myftinia e rrethit Puke i eshte pergjigjur apelit te leshuar nga Suta dhe Mrike Ndoj per ndihme  ne Puka Televizion.

Dy te moshuarat jetojne ne mesin e varferise ne fshatin Ukth te Komunes Qelez.Varferia e madh dhe mosha e thyr ka bere qe Suta 80 vjece dhe Mrika 90 vjece te kerkojne ndihme ne ushqime ne Puka Televizion.Si edhe ne raste te tjera Myftinia e rrethit Puke vendosi te ndihmoj me pako ushqimore keto dy plaka. Ndihma eshte e mjaftueshme per dy muaj.
Ketij apeli ju pergjigjen institucione dhe qytetare Pukjane.
Dt.16.11.2012

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.