Wednesday, April 10, 2013

Ftese

Myftinia Puke ne bashkepunim me Medresen Haxhi Sheh Shamia Shkoder organizon simpoziumi me teme: "Shembulli i Profetit Muhammed a.s." Aktiviteti zhvillohet me date 13 prill 2013, ora 11:00 ne sallen e leksioneve te Pallatit te Kultures Puke.


Ne kete aktivitet do te ndiqni: Recitim nga Kur'ani, kumtesa, ilahi dhe poezi islame.

Pjesmarrja juaj na nderon!
Jeni te mirepritur!
No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.