Wednesday, October 24, 2012

Ndiqni neser dt.25 tetor 2012 ne Puka Tv filmin "Mesazhi Islam" i dubluar ne gjuhen shqipe

Ne kuader te festes se Kurban Bajramit Myftinia e rrethit Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman se neser date 25 tetor 2012 ne oren 21:15 (pas edicionit qendror te lajme) do transmetohet ne Puka Televizion filmi "Mesazhi Islam" i dubluar ne gjuhen shqipe.

Puka Televizion mund ta shikojne te gjithe ato qe disponojne antene te thjeshte dhe te gjithe qytetaret qe jane te abonuar ne kabllorin Tv ne Puke dhe Fush-Arrez.
Gezuar festen e Kurban Bajramit!

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.