Thursday, July 12, 2012

Njoftim: Me 20 korrik 2012 pritet te jete dita e pare e Ramazanit.

Myftinia e rrethi Puke njofton te gjithe besimtaret mysliman se me date 20 korrik 2012 eshte dita e pare e muajit te shejte te Ramazanit 2012.

Ne kete kuader Myftinia e rrethit Puke si cdo vit do bej te mundur transmetimin e Ezanit ne Puka televizion. Po ashtu ne Puke,Qerret dhe Iballe do organizohen daullaxhite te cilet do i bin daulles ne syfyr dhe iftare.

Myftinia e rrethit Puke do organizoj faljen e namazit te Teravive ne qendrat kryesore te rrethit.
Myftinia Puke ju uron agjerim te lehte dhe te pranuar tek Allahu xh.sh

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.