Wednesday, May 16, 2012

Njoftim: Diten e shtune simpozium per netet e medha.

Myftinia e rrethit Puke ne bashkepunim me KMSH me date 19 maj 2012 ora 10:30 ne sallen e leksioneve te Pallatit te Kultures Puke organizon simpoziumin me teme:

" Miresite e neteve te medha Regaib, Beraet dhe Miraxh"

Programi i simpoziumit:

1.Lexim Kur'ani nga nxenesit e besimit Islame Puke.
2.Recitim poezi islame nga nxenesit e besimit Islam Puke.
3.Kumtese nga Myftiu i Pukes imam Gezim Kopani
4.Fjale pershendetese
5.Shfaqje dokumentari dhe ilahije me video projektor.
6.Kumtese nga Prof.Xhemal Meci, Tradita Pukjane ne respektimin e neteve te medha.

Ne fund te simpoziumit te pranishmit do marrin pjese ne koktjen e organizuar nga grupi i punes si dhe do ju dhurohet literatura islame.
Jane te ftuar per te marr pjese te gjithe besimtaret mysliman ne qytetin e Pukes.
Grupi i Punes prane Myftinise se rrethit Puke.

No comments:

Post a Comment

Xhamit e Pukes

Note: Only a member of this blog may post a comment.